Son dakika Haydarpaşa Limanı'nda corona virüsü paniği!
Ukrayna'dan Haydarpaşa Limanı'na yanaşan bir gemide koronavirüs paniği yaşandı.İddiaya göre gemi içerisindeki bir mürettebatta koronavirüs olduğu söylendi.
Ukrayna’dan Haydarpaşa Limanı’na yanaşan bir gemide koronavirüs paniği yaşandı. İddiaya göre gemi içerisindeki bir mürettebatta koronavirüs olduğu söylendi. Olay yerinin hareketlenmesinin ardından çok sayıda polis müdahale etmek için Haydarpaşa Limanı’na yönlendirildi.
SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ
Haydarpaşa Limanı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Koronavirüs hastası olduğu iddia edilen mürettebatı sağlık görevlileri muayene ettikten sonra otobüs ile hastaneye götürüldü. Mürettebatın sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.
POLİS GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDI
Gemide koronavirüs olduğu iddiası paniğe sebep oldu. Olay yerinde hareketli dakikalar yaşanırken, çok sayıda polis ekibi limana gelerek, gerekli önlemi aldı. Gemi etrafında gerekli önlemler alındıktan sonra mürettebat otobüsle olay yerinden uzaklaştırıldı.
Bakmadan Geçme





