• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika İmamoğlu Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı

Son dakika İmamoğlu Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve eşi covid 19 salgınına yakalandığını açıkladı.İMAMOĞLU BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU Son dakika yapılan açıklamada belirtiler üzerine eşi Tuğba Karaköse ile birlikte test yaptırdıklarını açıklayan

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve eşi covid 19 salgınına yakalandığını açıkladı.

İMAMOĞLU BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU

Son dakika yapılan açıklamada belirtiler üzerine eşi Tuğba Karaköse ile birlikte test yaptırdıklarını açıklayan Başkan Karaköse coronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Haber

BAŞKAN VE EŞİ CORONA VİRÜS SALGININA YAKALANDI

Başkan Karaköse, paylaşımında, "Tedavi sürecimize hemen başlatılmıştır. Çok şükür genel sağlık durumumuz iyi. Karantina sürecimizi ve çalışmalarımızı evimizde geçireceğiz.  Dua ve sağlık temennilerini üzerimde hissettiğim saygıdeğer İmamoğlulu vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasını bir kez daha hatırlatıyorum. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme