Son dakika İstanbul'da yüzde yüze eğitime 4 gün ara verildi!
Gelen bir son dakika haberine göre İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar kar fırtınası sebebiyle İstanbul Valiliği acil uyarılarını duyurdu.Birtakım tedbirler alan valilik tarafından son dakika açıklama geldi.
Gelen bir son dakika haberine göre İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar kar fırtınası sebebiyle İstanbul Valiliği acil uyarılarını duyurdu. Birtakım tedbirler alan valilik tarafından son dakika açıklama geldi. İstanbul Valiliği az önce yaptığı açıklamasında İstanbul'da okullarda yüz yüze eğitime ara verildiğini duyurdu. Valiliğin açıklamasında okulların 14 Mart tarihine kadar yüz yüze eğitime ara vereceği duyuruldu. Detaylar haberimizde..
Türkiye soğuk hava dalgasının etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamaya göre yarın öğleden sonra çok şiddetli kar fırtınası ülkemize giriş yapacak. Bugün ise İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkisin gösteren karın bu akşam saatlerinde ve yarın öğle saatlerinde İstanbul geneline yayılması bekleniyor.
İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı sebebi ile okulların tatil edildiği açıklandı. Valilik 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günü okulların kapalı olacağını açıkladı. Okullar 14 Mart tarihinde eğitime devam edecek.
İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI:
Bakmadan Geçme




