• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika: Şanlıurfa'da 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Son dakika: Şanlıurfa'da 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Şanlıurfa'da ilkokul öğrencileri ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Son dakika gelen bilgilere göre 25 öğrenci Şanlıurfa'da Merkez Eyyübiye ilçesi Altınbaşak İlkokulunda yemekhanede yedikleri yemek sonrasında fenalaştı.

Şanlıurfa'da ilkokul öğrencileri ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Son dakika gelen bilgilere göre 25 öğrenci Şanlıurfa'da Merkez Eyyübiye ilçesi Altınbaşak İlkokulunda yemekhanede yedikleri yemek sonrasında fenalaştı.

OKUL YÖNETİCİLERİ AMBULANS ÇAĞIRDI

Öğrencilerde bir anda baş ağrısı ve mide bulantısı şikayeti oluşması ile okul yöneticileri ambulans ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ÖĞRENCİLER HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Gelen ihbarlar üzerine çok sayıda ambulans ve sağlık görevlisi Şanlıurfa'da Merkez Eyyübiye ilçesi Altınbaşak İlkokuluna sevk edildi. Okula gelen ambulanslar aracılığıyla 25 öğrenci kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

YEMEKLERDEN NUMUNE ALINARAK İNCELENMEYE GÖTÜRÜLDÜ

Öğrencilerin yedikleri bir besinden dolayı zehirlendikleri öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.

25 öğrencinin zehirlenmesinin ardından yemeklerden alınan numunelerin inceleneceği bilgisine ulaşıldı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme