Son Veriler Açıklandı! Bin 132 Kişi Daha...
Sağlık Bakanlığınca yayımlanan verilere göre son 24 saatte 1132 kişinin testinin pozitif çıktı, 7 kişi ise hayatını kaybetti.Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu 'covid19.
Sağlık Bakanlığınca yayımlanan verilere göre son 24 saatte 1132 kişinin testinin pozitif çıktı, 7 kişi ise hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden paylaştı. Buna göre, son 24 saatte 90 bin 301 Kovid-19 testi yapıldı, 1132 kişinin testi pozitif çıktı, 7 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 1185 oldu.
Aşı Miktarı 147 Milyon 505 Bin 412 Doza Yükseldi
18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 85,44, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 93,15 olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 147 milyon 505 bin 412 doza yükseldi.
Aşılamanın En Yüksek Olduğu İller
18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak oldu.
Aşılamanın En Düşük Olduğu İller
En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.
Bakmadan Geçme





