- Haberler
- Gündem
- Şort Giydiği Gerekçesiyle Ayşegül Terzi' ye Tekme Atan Saldırgan Yeniden Gözaltına Alındı
Şort Giydiği Gerekçesiyle Ayşegül Terzi' ye Tekme Atan Saldırgan Yeniden Gözaltına Alındı
İstanbul' da bir otobüsün içerisinde evine dönmekte olan Ayşegül Terzi ' ye şort giydiği gerekçesiyle tekme atan A.Ç, emniyet güçleri tarafından alınıp ifadeye götürülmüştü.
İstanbul' da bir otobüsün içerisinde evine dönmekte olan
Ayşegül Terzi
' ye
şort giydiği
gerekçesiyle tekme atan A.Ç, emniyet güçleri tarafından alınıp ifadeye götürülmüştü. Emniyette işlemleri yapılan ve ifadesi alınan A.Ç' nin serbest bırakılması kararı çıkmış, sosyal medya ve ülke gündemi sallanmıştı.
İstanbul Anadolu Başsavcısı Fehmi Tosun tarafından verilen talimat sonrası yeniden gözaltına alınan şahıs, ifade vermek için emniyete götürüldü. Emniyette verdiği ilk ifadesinde, şaibeli yanıtların alındığı aktarılırken; A.Ç ' nin kardeşi de kendisinin şizofren olduğunu ve tedaviyi kabul etmediğini iddia etmişti.
Anadolu Başsavcısı talimat verdi.
İfadesinin alınmasından sonra serbest bırakılan saldırgan şahıs hakkında talimat veren Fehmi Tosun tarafından yeniden emniyete çağırılan A.Ç' nin şaibeli ifadeleri nedeniyle çağırıldığı düşünülüyor. Çünkü A.Ç verdiği ifadesinde " Giyimini beğenmediğim insanları döverim. " şeklinde konuşmuştu.
Devletin giyimine dikkat etmeyen kişilere ceza vermediğini ve ceza vermesi gerektiğini iddia eden A.Ç; " Herşey kontrol altında, gerekli izahatları yapacağım. " şeklinde de basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.
Kamupersoneli.net | ANKARA
Bakmadan Geçme





