Soru Önergeleri

2017 KPSS Sonuçları Yeniden Mi Hesaplanacak?

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a bir soru önergesi verildi. CHP Milletvekili Levent Gök tarafından verilen soru önergesinde KPSS sonuçlarında yanlışlık olduğu iddialarına ilişkin incelemelerin başlayıp başlamadığı ve sonuçların yeniden değerlendirmeye alınıp alınmayacağı soruldu.

SORU ÖNERGESİ DETAYLARI

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök soru önergesinde şu ifadelere yer verdi;

21 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan 2017 – KPSS A Grubu ve Öğretmenlik ile 27 – 28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen 2017 – KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sonuçları 16 Haziran 2017 tarihinde açıklanmıştır. Açıklanan sonuçlara birçok öğrencinin itiraz ettiği, binlerce öğrencinin beklenen puanın altında bir sonuç aldığı ayrıca net sayılarının yanlış hesaplanmış olabileceği yönünde bilgilere ulaşılmıştır.

– Tüm sınav kağıtlarının yeniden okunması planlanmakta mıdır? 

– 2017 KPSS sonuçlarının hesaplanmasında yanlışlı iddiaları üzerine herhangi bir inceleme yapılmakta mıdır?

SORU ÖNERGESİ YANITI

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından verilen soru önergesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından henüz yanıtlanmadı. Söz konusu soru önergesi yanıtlandığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net- ÖZEL HABER