Soru Önergeleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Hakkında MHP Milletvekili Arzu Erdem'den Soru Önergesi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Arzu Erdem paylaşımında Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na bir soru önergesi verdiğini ifade etti. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından verilen soru önergesinin detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

MHP Milletvekili Arzu Erdem söz konusu soru önergesinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na bir kaç soru sordu. Arzu Erdem’in soru önergesine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında bir çalışmanın olup olmadığı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağı, mağduriyetlerin giderilip giderilmeyeceği ve bu konu hakkında 2018 yılında bir müjdenin planlanıp planlanmadığı soruldu.

SORU ÖNERGESİ

ARZU ERDEM’İN SORULARI

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem soru önergesinde “Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan emeklilik için gerekli hizmet süresini ve prim ödeme gün sayısını doldurdukları halde yaş şartını dolduramayanlarla ilgili bir çalışmanız var mıdır? Varsa ne aşamadadır? Emeklilikte yaşa takılanlar hakkında bir çalışma yapmayı düşünmüyorsanız mağduriyetleri gidermeme hususundaki bu ısrarınızın nedenleri nelerdir?, Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme yapılması halinde 2017 yılı fiyatlarıyla aktüeryal maliyet tutarı ne kadar olacaktır? ve 2018 yılında bu konuda mağduriyet yaşayanlar için bir müjde vermeyi planlıyor musunuz?” sorularını sordu. 

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Verilen soru önergesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yanıtlanmadı. Bakan Sarıeroğlu soru önergesini yanıtlandığında veya konu ile ilgili bir açıklama yapıldığında detayları anlık olarak sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden ziyaretçilerimize duyuracağız. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Torbadan çıkan emekliye ikramiye
    Emeklilikte yaşa takılanlar için haksızlık