Soru Önergeleri

MEB Müdür Yardımcılığı Atamaları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a Okullarda yapılan müdür yardımcılığı görevlendirmelerine ilişkin bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde Bakan Yılmaz’a MEB Müdür Yardımcılığı atamalarının ne zaman gerçekleştirileceği soruldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil soru önergesinde “Aşağıdaki sorularımın T. C. Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ve talep ederim.

Yönetici görevlendirme yönetmeliğinin 24/4 maddesi gereği boş kurumlara sınavla görevlendirme yapılır hükmüne istinaden 20 Mart 2016 tarihinde MEB tarafından yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavını kazanan çok sayıda eğitimci, Müdür Yardımcılığı Sınavla Ek Başvuru takviminin yayımlanmasını beklemektedir.” ifadelerine yer verdi. 

Soru önergesinde Ceyhun İrgil Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a Müdür Yardımcılığı atamalarının ne zaman yapılacağını da sormuştur. Ceyhun İrgil soru önergesinde “20 Mart 2016 tarihinde MEB tarafından yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavını kazanan eğitimciler için Müdür Yardımcılığı Sınavla Ek Başvuru takvimi ne zaman yayınlanacaktır? Atamalar ne zaman gerçekleşecektir?” sorularını sormuştur.

SORU ÖNERGESİ

İLK SİZ HABERDAR OLUN

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a verilen soru önergesi henüz yanıtlanmadı. Söz konusu soru önergesi yanıtlandığında ilk siz haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum