Soru Önergeleri

MHP Milletvekili Arzu Erdem 4/C’li Personeller İle İlgili Soru Önergesi Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem 4/C personelleri hakkında bir soru önergesi verdi. Ayrıca Milletvekili Erdem verdiği soru önergesini kendisine ait resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı. Milletvekili Arzu Erdem tarafından verilen soru önergesinin detayları ise şöyle; 

Aşığa belirtilen sorularımın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini saygılarımla arz ederim. 

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 4/C yani geçici personel olarak çalışan personelin farklı mevzuatlara tabi olması nedeniyle meydana gelen mali, sosyal ve özlük haklardaki farklılıkları gidermek ve kadrolu çalışanlarla eşitlemek amacıyla yasal düzenleme yapacağınızı ve 4/C’lilere kadro hakkı vereceğinizi belirtmiştiniz. 

Buna göre;

1- Bakanlığınızca 4/C’liler hakkında bugüne kadar bir çalışma yapılmış mıdır ? 

2- Atama bekleyen 4/C statüsünde çalışan ve iktidar partisi  olarak umutlandırdığınız aziz Türk milletimizin mağduriyetlerini gidermek adına bir çalışma yapmayı planlıyor musunuz ? Planlıyorsanız bu konuda ne zaman bir girişimde bulunacaksınız ?

3- Hain FETÖ ve terör örgütlerinden boşalan kadrolara 4/C’lileri getirmenin önünde Bakanlığınızca bir engel var mıdır ? Yoksa verilen sözlerin yerine getirilmemesinin sebepleri nelerdir ?

MHP Milletvekili Arzu Erdem’in Paylaşımı 

Kamupersoneli.net – ANKARA