Soru Önergeleri

MHP Milletvekili Arzu Erdem'den Bakan Sarıeroğlu'na İşsizlik Ödemeleri Hakkında Soru Önergesi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na bir soru önergesi verdi.

ARZU ERDEM’DEN BAKANA SORU ÖNERGESİ

MHP Milletvekili Arzu Erdem soru önergesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na İşsizlik Sigortası Fonu, İşsizlik ödemeleri, 16 yaş altı çalışan çocuk sayısı, Toplum yararına çalışan kişi sayısı, Kayıt dışı çalıştırılan çocuk ve genç sayısı konuları hakkında sorular sordu. 

ARZU ERDEM SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

MHP Milletvekili Arzu Erdem soru önergesi verdiğini kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem söz konusu paylaşımında “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na önergemizi verdik. İşsizlik Sigortası Fonu, İşsizlik ödemeleri, 16 yaş altı çalışan çocuk sayısı, Toplum yararına çalışan kişi sayısı, Kayıt dışı çalıştırılan çocuk ve genç sayısı” ifadelerine yer verdi. 

SORU ÖNERGESİ YANITLANMADI

MHP Milletvekili Arzu Erdem tarafından verilen soru önergesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından henüz yanıtlanmadı. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu söz konusu soru önergesine cevap verdiğinde ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA