Soru Önergeleri

Türkiye'deki Mülteci Çocukların Ne Kadarı Eğitim Sistemine Dahildir?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından Türkiye’deki mülteci çocuklar ve eğitim sistemi hakkında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a bir soru önergesi verildi. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından verilen soru önergesinde Türkiye’deki mülteci çocukların ne kadarının eğitim sistemine dahil olduğu soruldu.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir verdiği soru önergesinde “Sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.” ifadelerin yer verdi. CHP Milletvekili Murat Emir soru önergesinde Bakan Yılmaz’a şu soruyu sordu;

– Ülkemizde ne kadar mülteci çocuk yaşamaktadır? Bu çocukların ne kadarı Suriye’den gelmiştir? Bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile koordineli bir çalışma yapılmakta mıdır?

– Ülkemizdeki mülteci çocukların ne kadarı eğitim öğretim sistemine dahildir?

SORU ÖNERGESİNİN CEVABI

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından verilen soru önergesi Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yanıtlandı. Soru önergesinde istinaden Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yayımlanan verileri kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER