Soru Önergeleri

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenleri (VHKİ) Gişe Sistemleri İzleme Memuru Olarak Atanabiliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a bir soru önergesi verildi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunu alanların atanmalarına ve harcırahlarının ödenmelerine ilişkin bir soru sordu. CHP’li Gürer tarafından verilen ve cevaplanan soru önergesinin detaylarını kamupersponeli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

SORU;

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde gişe memuru olarak görev yapmakta iken Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunu alan ancak gişelerde çalışmaya devam eden personele yol harcırahı ödenmekte midir? Ödenmiyorsa ödeme yapılması düşünülmekte midir?

CEVAP;

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna atandığı halde fiilen gişelerde çalışmaya devam eden personel, 2014 yılından itibaren belirlenen ihtiyaç doğrultusunda kademeli olarak Gişe Sistemleri İzleme Memuru kadrosuna atanmış olup ortaya çıkan ihtiyaca göre de bu atamalar yapılmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER