Sözleşmeli Personel Alım İlanları

60 KPSS Puanıyla 1196 Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuru Yapabilirsiniz (En Az Lise Mezunu)

Kadrolarında personel açığı bulunan devlet kurumları yayımladıkları ilanlar ile personel ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyorlar. 

Bu kapsamda, personel alım ilanı yayımlayan kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarından 60 KPSS puanıyla başvuru yapabileceklerinizi sizler için derledik. 

60 KPSS PUANIYLA BAŞVURU YAPABİLECEĞİNİZ PERSONEL ALIM İLANLARI

Kamu kurum ve kuruluşlarınca Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanlarından 1196’sına düşük KPSS puanıyla başvuru yapabilirsiniz. 

Yayımlanan bu ilanlarda farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. 

ALIM YAPAN KURUMLARIN LİSTESİ

Sözleşmeli personel alımı için ilan yayımlayan kurumların listeleriniz siz takipçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Maliye Bakanlığı, ÖSYM Başkanlığı, Gazi Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi

PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Devlete bağlı kurumlar tarafından kadrolarında personel açığı bulunan şube ya da birimlerinde görevlendirmek üzere yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar devlet kurumlarına kamu personeli alımı yapılırken tüm adaylardan taleo edilen başvuru koşulları ile alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlar için belirlenen başvuru koşullarından meydana geliyor. 

Genel Başvuru Koşulları

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerliğini yapmış olmak, muaf olmak veya tecilli durumda olmak) Başka kurumlara karşı mecburi hizmeti bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan emekli olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı engeli bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, İlanı yayımlayan kurum tarafından alım yapılacağı duyurulan unvana göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartını sağlamak (Bu haberimizde yer alan ilanlarda talep edilen en yüksek KPSS şartı 60’dır.)

BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda siz okuyucularımıza aktardığımız kurumlar ve kurumlar tarafından yayımlanan ilanlara başvuru süreçleri devam ediyor. 

Söz konusu ilanalrda yer alan alım yapılacağı açıklanan kadrolar, başvuru süreci ve şekline dair detaylar ve diğer ayrıntılara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. 2 yıllık önlisans mezunu bilgisayar teknikeri artı ileri derecede ingilizce eğitimi devam ediyor ve iki yıldır bir işe olumlu veya olumsuz cevap gelmiyor zisden ricam bir tane çocuğum var bir devlet kapısında resmi bir işi olsun istiyorum saygılar ilginizi bekliyorum

  2. Yazıklar olsun yaş batsın milletvekili. Zam oranı. Olsa hemen. Verirsin. yaş. halletmiyonuz