Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 2 Bin 250 Zabıt Katibi Alımı Yapıyor ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

Adalet Bakanlığının resmi web adresi üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda 2 bin 250 zabıt katibi alımı yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımına başvurular 13 Ekim 2017 tarihinde başladı ve 24 Ekim 2017 tarihinde sona erecek. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını sınavın yapılacağı EK-1/A ve EK-1/B listelerde belirtilen Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul, İstanbul Anadolu, Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanlıklarına veya buralara gönderilmek üzere herhangi bir adalet komisyonu başkanlığına yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Adalet Bakanlığı 2 bin 250 zabıt katibi alım ilanında bazı şartlar bulunmaktadır. Söz konusu ilanda genel şartlar “T.C. vatandaşı olmak, lisans mezunları için KPSS-2016, önlisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS-2016) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, arşiv araştırması sonucu olumlu olmak” olarak belirtilmiştir. Ayrıca adayların özel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

TALEPLERİNİZ NELER?

Adalet Bakanlığı 2 bin 250 zabıt katibi alımında belirtilen genel şartlar hakkında görüş ve taleplerinizi belirtebilirsiniz. Size göre esnetilmesi gereken başvuru şartı bulunmakta mıdır? Sizlerde sayfanın alt kısmından yorum yaparak görüş ve taleplerinizi belirtebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. kızım için soruyorum kendısı şuanda başka bır ılde okuyor ama sınava burda kocaelıde gırmek ıstıyor başvuru evraklarımızı kocaelıyemı başvurucak yoksa okudugu ılden başvuru yapabılırmı ?

  2. okuduğu yerdeki adliyeye gidip başvuru yapabilir fatma hanım kızınız