Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adıyaman İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Adıyaman İl Özel İdaresi, yayımladığı ilan ile İnşaat Mühendisi, Elektrik Mühendisi ve Mimar pozisyonunda, tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar:

PERSONEL ALIM SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak, Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016 Yılı (KPSS-B Grubu KPSS-P3) puan türünden En Az 60 almış olmak, müracaat tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak, başka kurumlara karşı mecburi hizmeti bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan emekli olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı engeli bulunmamak

Atanacağı pozisyon için tabloda belirtilen öğrenim şartlarına sahip olmak, Adıyaman İlinde Müracaat tarihi itibari ile 1 (Bir) yıl ikamet etmiş olmak, İnşaat mühendisliği sözleşmeli kadrosuna müracaat eden adayların mesleğinde en az 3 yıl tecrübeye sahip olmak, Elektrik Mühendisliği ve Mimarlık kadrosuna sözleşmeli olarak müracaat eden adayların mesleğinde en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

 İş Talep Formu, Diploma Fotokopisi, son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Yerleşim Yeri belgesi

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Adıyaman İl Özel İdaresi personel alım ilanına başvurular, 1 Kasım 2017 mesai bitimine kadar, istenilen belgeler ile birlikte  İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

SÖZLÜ SINAV

Sözlü/Mülakat sınavı 13 Kasım 2017 tarihinde Adıyaman İl Özel İdaresi (Eski Köy Hizmetleri Binası) Genel Sekreter Yardımcısı odasında yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA