Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Afyon Kocatepe Üniversitesi En Az Lise Mezunu 113 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Afyon Kocatepe Üniversitesi 113 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. 

Söz konusu ilanda lise mezunu 30, lisans mezunu 83 hemşire alımı yapılacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak genel şartlar ve başvuru detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz..

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını kılavuzda belirtilen belgeler ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuruları 24 Temmuz 2018 tarihinde başladı ve 8 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. 

GENEL ŞARTLAR

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

1- T.C. Vatandaşı olmak,

2– Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Erkek adayların, askerlikle ilgisi bulunmaması,

5- 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

6- Sınav tarihi itibariyle en az on sekiz (18) yaşını tamamlamış olmak,

7– 2016 yılı KPSS sınavına girmiş olmak,

8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

9- Güvenlik soruşturması ve / veya arşiv araştırması olumlu olmak

Bir Yorum

  1. Yorumlardan Anladığım kadarıyla 4B veya 657 tabi diye bir yorum yok yazılmamış Yani sözleşmeli devlet güvencesi altına girmiyor mu alınacak hemşireler