Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ankara Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilanın ardından yeni bir ilan daha yayımladı. Buna göre; Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Orkestra Sanatçısı (Timpani/Vurmalı Çalgılar) alınacak.

Adaylarda Aranan Nitelikler:

* Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır

* Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır

Başvuru Şekli:

* Başvuruların en geç 5 Eylül 2017 Salı günü mesai saati bitimine kadar ;

* Kısa Özgeçmiş

* Diploma Aslı-Noter Tasdikli Örneği

* 2 adet Fotoğraf

* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

* Adli Sicil Raporu ile şahsen ya da posta yolu ile “Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı No:20 Ulus/ANKARA” adresine yapılacak.

Sınavın Şekli:

* Adayın kendi seçeceği Timpani, Marimba, Ksilofon, Trampet ve diğer vurmalı çalgıları kapsayan bir konçertonun tümü. (Piyano eşlikli)

* Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler. (Timpani ve diğer vurmalı çalgıları içerecektir.)