Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda yapılacak personel alımları için Üniversite bünyesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ın ek 2. maddesinin (b) fıkrası uyarınca, giderleri özel bütçe gelirinden karşılanmak suretiyle personel alımı yapılacağı açıklandı. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan metninde lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri 18 personel alımı yapılacağı bildirildi. İlana göre alım yapılacak pozisyonlar ve kadro detayları şu şekilde, 3 Adet Mühendis, 4 Tekniker, 2 Teknisyen ve 7 Adet Büro Personeli ve 2 Adet Destek Personeli

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan kadrolara başvuru yapacak adayların Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan koşulların yanı sıra ayrıca kadroların gerekliliklerine göre belirlenen özel koşulları da sağlamaları isteniyor. Bu kadrolar için Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımlanan başvuru şartlarını aşağıda aktarıyoruz. 

Başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Kanun’un 48’ınci maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile özel şartlar aranmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, – Bu Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c)Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak., Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı yayımladığı ilanında adayların ilana 2 Temmuz tarihinden itibaren 15 gün içinde başvuru yapabileceklerini duyurdu. İlana başvurular Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.