Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Antalya Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

Devlet personeli Başkanlığı resmi web adresinde Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Sözleşmeli Sanatçı Alım ilanı yapacağını duyurdu.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Atölye Elemanı (Sahne Makinisti) alınacağını duyurdu.

Alınacak Personel

* 1 Atölye Elemanı (Sahne Makinisti)

Başvuru İçin Adaylarda Aranan Şartlar

* Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

* İlkokul veya İlköğretim mezunu olmak,

* İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır. Ancak, orkestra düzenleyicisi, sahne makinisti gibi ibrazı mümkün olmayan alanlarda ise komisyonun belirleyeceği kriterlere göre değerlendirme de yapılabilir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

* Dilekçe

* Diploma Örneği,

* 2 adet Fotoğraf,

* Nüfus Cüzdan Fotokopisi

* Adli Sicil Raporu ile şahsen ya da posta yolu ile yapılabilir.

İlanı ilgili sayfada görmek için TIKLAYIN.

Başvurular, en geç 13 Nisan 2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe yapılacak.

Kamupersoneli.net