Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Atatürk Kültür Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı sözleşmeli personel alımı için bir ilan yayımladı.

Kurumun ilgili birimlerinde görevlendirilmek üzere alımı yapılacağı açıklanan sözleşmeli personel alım ilanında yer alan tüm detayları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. Sözleşmeli personel alımına ilişkin yayımlanan ilanda yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel ve özel şartlar ve başvuru sürecine dair detaylar şöyle;

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre, Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı Bilişim Personeli kadrosunda alım yapacak. Yüksek Kurum Başkanlığınca gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme kapsamında 3 kişi istihdam edilecek. 

İLANA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde görevlendireceği sözleşmeli Bilişim Personellerinin kurum tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olması gerektiğini bildirdi. 

İlanda yayımlanan başvuru şartlarına göre adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bu belirtilen bölümlerin dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olması isteniyor. 

Adayların ayıca kurum tarafından belirlenen, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak ve bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartları yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adayların, başvurularını 26 Ocak tarihine kadar Başvuru formu, Başvuru Dilekçesi ve Özgeçmiş Belgesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup basvuru@ayk.gov.tr e-posta adresine göndererek başvurularını yapacakladır.