Sözleşmeli Personel Alım İlanları

ATK İnfaz Koruma Memuru, Sağlık Personeli ve Destek Personeli Alımı Yapıyor (En Az Lise Mezunu)

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlarda personel alımı yapılacağı duyurulmuş ve bu alımların KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacağı açıklanmıştı. 

ATK’nin personel alım ilanında yer alan kadro detaylarını ve başvuru sürecine dair ayrıntılarını aşağıda aktarıyoruz. 

İLANA DAİR KADRO DETAYLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre, kurum 8 farklı pozisyonda personel alımı yapacak ve bu pozisyonlar için toplam 200 personel istihdamı sağlayacak. 

İlana göre alımlar ve detayları şu şekilde, Adli Tıp Kurumu, Sözleşmeli Büro Personeli, Teknisyen, Mühendis, Diğer Teknik Hizmet Personeli, Destek Personeli, Biyolog, Laborant, Hemşire ve İnfaz Koruma Memuru alımı yapacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan ilanda yer alan yer alan kadrolara başvuru yapacak tüm adayların genel başvuru koşullarını sağlamaları gerektiği bildirildi. Bu koşulların dışında adayların ayrıca yukarıda sizlere aktardığımız her bir pozisyon için belirlenen özel başvuru koşullarına da haiz olmaları gerekiyor.

Adli Tıp Kurumu tarafından adaylardan talep edilen başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1981 ve sonrası doğmuş olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak ve 2016 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan almış olmak. 

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 22 Haziran günü mesai bitimine kadar Adli Tıp Kurumu’nun internet sitesi üzerinden (www.atk.gov.tr) elektronik olarak yapabilecekler.

Bir Yorum