Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Erdek Belediye Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana ilişkin genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre Erdek Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 13 Mart 2018 tarihinde başladı ve başvurular 21 Mart 2018 tarihine kadar devam edecektir. Söz konusu başvurular saat 16.00’da sona erecektir. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır. Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile yapacaklardır.

ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartları taşımaları, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve görevlerini yapmasına engel sağlık durumlarının olmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların Türkiye sınırları içinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. 

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

Söz konusu ilanda 4 yıllık Almanca öğretmenliği program mezunu eğitmen alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilansa sözlü sınav da yapılacağı ve sözlü sınavın 22 Mart 2018 tarihinde saat 14.00’da yapılacağı ifade edildi. Ayrıca sözlü sınav sonuçları ise Erdek Belediyesinin resmi web adresi üzerinden yayımlanacağı belirtildi.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA