Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Balıkesir Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversite tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında yer alan kadrolar ve ilana dair diğer ayrıntıları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında 4 farklı pozisyonda alım yapılacağı açıklandı. Üniversite tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylarda, lise ve lisans mezunu Hemşire, Eczacı, Fizyoterapist ve Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarından toplam personel istihdamı yapılacağı açıklandı. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına, üniversite tarafından belirlenen ve her kadro için farklılık gösteren başvuru koşullarını sağlayan adayların başvurularının jabul edileceği açıklandı. Kamupersoneli.net siz okuyucularımıza ilan metninde yer alan genel ve özel koşulları aktarıyoruz. 

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Eczacı pozisyonu için KPSS şartı aranmamakla birlikte başvuruda bulunan aday sayısı ilanda belirtilen pozisyon sayısından fazla olması durumunda sözlü sınav yapılacak olup, kazanan adaylar sözlü sınav başarı puan sırasına göre belirlenecektir, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması, Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu sözleşmeli sağlık personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren on beş gün içerisinde istenilen başvuru evrakları ile birlikte yapmaları gerekiyor. 

Başvuru Evrakları; Fotoğraflı başvuru formu. (Personel Daire Başkanlığının http://personel.balikesir.edu.tr/ adresinden temin edilecektir.),Nüfus cüzdanı fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (e-devlet çıktısı kabul edilecektir.), 2016 yılı KPSS sonuç belgesi, Aranılan mesleki deneyime ait kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi ve SGK prim günlerini gösterir belge.

Bir Yorum

  1. üniversiteler sağlıkçılardan başka hiçbir memur alımı yapmaz mı hiç?