Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Balıkesir Üniversitesi, Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. 

KPSS’den en az 70 almış olmak şartıyla yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair bilinmesi gereken detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Balıkesir Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında toplam 18 personel alımı yapılacağı açıklandı. İki farklı kadroda yapılacak personel alım ilanı ile ilgili kadro detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

İlana göre alımlarda, ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Ebelik Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarının birinden mezun olan adaylar arasından 15 ve Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olan adaylar arasından 3 personel istihdamı sağlanacak. 

Ayrıca bu iki kadro için belirlenen KPSS şartı farklılık gösteriyor. İlana göre Hemşire alım ilanına 2016 KPSS’den en az 70 alan başvuruda bulunabilecekken Diğer Sağlık Personeli alım ilanına 2016 KPSS’den en az 75 alan adaylar başvuru yapabilecek. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanı için başvuruda bulunacak adayların Balıkesir Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor.

Sözleşmeli sağlık personeli alımı için belirlenen başvuru koşulları arasında ”657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak. 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması. ” koşulları bulunuyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Sözleşmeli personel alım ilanına başvuru süreci başlamış olup ilana son başvuru tarihi 16 Ekim olarak duyuruldu. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklar.