Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Balıkesir Üniversitesi, kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli

GENEL AÇIKLAMALAR

* – 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak. Tercih edilecek pozisyon için belirtilen şartları taşıyor olmak, 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve en az 55 puan almış olmak, – Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması. 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

* Fotoğraflı başvuru formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, 2016 yılı KPSS sonuç belgesi. Aranılan mesleki deneyime ait kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi ve SGK prim günlerini gösterir belge.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

* Adayların ilanın yayımlandığı tarihten itibaren on beş gün içerisinde aşağıda istenilen belgelerle birlikte Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, faks veya internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.