Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Bilim ve Sanayi Bakanlığı KPSS Puanı ile Memur Personel Alımı Sona Eriyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde hem resmi sitesinde hem de Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı.

Yayımlanan ilana göre; Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere  25 (yirmi beş) münhal sözleşmeli pozisyona, yazılı/sözlü sınav esasına dayalı olmak üzere personel alımları yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Mühendis, Vinç Operatörü

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN

Başvurular, bugün (22 Kasım 2017) Çarşamba günü saat 23.59’a kadar BakanlığıN internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr veya http://personel.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Sözleşmeli Personel Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacak.

PERSONEL ALIM İLANINA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

* 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak

* 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P94 puan türünde en az 70 (yetmiş) puana sahip olmak

* 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak

* Lise ve dengi okul mezunu olmak

*  “E” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

*  İş Makinesi (VİNÇ) Kullanma Sertifikasına sahip olmak (Milli Eğitim Bakanlığı onaylı)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adayların yerleştirme işlemi, tercih ettikleri merkez teşkilatındaki veya il müdürlüklerindeki ilan edilen pozisyon sayısına göre alanları dikkate alınarak KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlanmak üzere merkez teşkilatı ve her il müdürlüğü bazında yapılacak.

Yerleştirme sonuçları, Bakanlığıın resmi internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr veya http://personel.sanayi.gov.tr) ilan edilecek olup, asil veya yedek adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.