Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Çanakkale Ayvacık Belediyesi Sözleşmeli Memur Alım İlanı!

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi hükümlerine göre tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilan ila ilgili detayları haberimizde aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilana göre, Mimar kadrosunda bir kişi alınacak. 

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylara ilişkin yayımladığı duyuruda, ilana başvuru için gerekli genel şartları şu şekilde belirtti. 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48’nci maddesinde belirtilen şartları taşımak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, en az b sınıfı ehliyete sahip olmak, mesleğinde en az 3 yıl tecrübeli olmak, 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı sözleşmeli mimar alımına başvuru yapacak adaylardan istenen başvuru evrakları arasında, öğrenim durumunu gösterir belge, nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi, yerleşim yeri belgesi, özgeçmiş, sağlık raporu, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, hizmet belgesi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, fotoğraf yer alıyor.