Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Sözleşmeli Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımladığı ilanında sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurmuştu.

İLANIN DETAYLARI

Söz konusu personel alım ilanına başvurular 25 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. Ayrıca söz konusu personel alım ilanında Asistan Hava Trafik Kontrolörü (10 kişi) kadrosu için personel alımı yapılacağı ifade edildi. Personel alımına ilişkin genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanına T.C. vatandaşı olan, 4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksek okul mezunu olan, Geçerli bir hava trafik kontrolör lisansına sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. 

Ayrıca söz konusu ilana ilişkin adayların “ICÂO ANNEX’l kriterlerine uygun “Hava Trafik Kontrolörü olur” ibareli sağlık raporu almak, İlan edilen KPSSP3 puan türünden 70 ve daha üzeri puan aldığını belgelemek, Hava/yer ve yer/yer sesli iletişiminde Türkçe ve İngilizce dillerinde, yanlış anlamalara ve aksamalara yol açabilecek belirgin bir aksan veya lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan sahibi olmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı sınav usulü ile yapılacaktır. Adaylar başvurularını DHMİ resmi web adresinden (www.dhmi.gov.tr) temin edecekleri Aday Başvuru Formu, Adli Sicil Kaydı Beyanı ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu doldurarak başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte başvurularını DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.