Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Devlet Su İşleri (DSİ) 518 Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı.

Yayımlanan ilanda; 2016 KPSS puan esasına dayalı olmak üzere yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın personel alımları yapılacağı duyurdu. Alımlar, Mühendis 435 kişi, Büro Personeli 74 kişi, Biyolog 6 kişi, Tekniker 3 kişi olarak yapılacak.

DSİ 518 MEMUR ALIMI BAŞVURULARI SONA ERİYOR…

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 518 memur alım ilanına başvurular, 8 Ekim 2017 (yarın) sona eriyor. Adayların başvuruları, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılacak.

DSİ MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

T.C. vatandaşı olan, kadrolara göre belirlenen öğretim şartını taşıyan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmayan, lisans mezunları için KPSS P3 puan tütünden en az 70 almış olan, lisans mezunları için KPSS P93 puan türünden en az 70 almış olan, lise ve dengi okul mezunları için KPSS P94 puan türünden en az 70 almış olan, yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşıyan ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adaylar, DSİ personel alım ilanına başvuru yapabilecek.

Bir Yorum

  1. Büro memuru alınacak büro yönetimi mezunuyuz kabul etmiyorlar ne saçma bir sistem .hangi torpilli şahıslar alınacak yine kimbilir kpss puanına bakılmaksızın.