Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dicle Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

Dicle Üniversitesi, Üniversite Hastanelerinde istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) maddesine göre sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. 

DPB üzerinden yayımlanan sağlık personeli alım ilanına ilişkin bilinmesi gereken ayrıntılar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Dicle Üniversitesi, Üniversite Hastanelerinde istihdam edilmek 2 farklı pozisyonda personel alımı yapacak. Söz konusu alımlara göre alımlar lise ve lisans mezunu Hemşire ile Diğer Sağlık Personelleri pozisyonlarında gerçekleştirilecek.

Dicle Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu sağlık personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların Düzce Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. İlan metninde yer alan ve alımlara başvuruda bulunacak tüm adayların sağlamaları istenilen o koşulları sizlerle paylaşıyoruz. 

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak. Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak İlanda belirtilen unvanların hizasındaki şartları taşımak. Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSS(P3), Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS(P94) puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Gece veya gündüz vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.

İlana başvuruda bulunacak adayların işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması talep ediliyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla adaylara duyurulan Düzce Üniversitesi 50 sağlık personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Dicle Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır. 

Başvuru Evrakları; İlana başvurular sırasında talep edilen evraklar arasında, ”Fotoğraflı Başvuru Formu, Dilekçe, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi, -Ortaöğretim Mezunları için 2016 Yılı KPSS sonuç belgesi. Lisans Mezunları için 2018 KPSS sonuç belgesi ve Plastik dosya” yer alıyor. 

Bir Yorum