Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı En Az 10 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Dışişleri Bakanlığının kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yaptığı ifade edildi.

KADRO DAĞILIMI

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacak kadrolarda belirtildi. Söz konusu ilana göre Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımını şu kadrolar için gerçekleştirecektir; 

“Kıdemli Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 1 kişi), Kıdemli Ağ Yöneticisi (Tam zamanlı, 1 kişi), Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 1 kişi), Sistem Uzmanı (Tam zamanlı, 1 kişi), Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 6 kişi), Sistem Uzmanı (Tam zamanlı, 4 kişi), Sistem Güvenlik Uzmanı (Tam zamanlı, 3 kişi)”

MAAŞ TABLOSU

GENEL ŞARTLAR

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda Dışişleri Bakanlığı tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuru yapacakları kadrolara göre özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Adaylar başvuru kılavuzu üzerinden özel şartlara ulaşabilirler. Buna göre adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

“657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliğinin yanı sıra, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak”

BAŞVURU DETAYLARI

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alım ilanına başvurular 4 Mayıs 2018 tarihinde başladı ve söz konusu ilana başvurular 29 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “https://sinav.mfa.gov.tr” web adresi aracılığı ile yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Yani var ya şu uygulamadan ekmek yiyip bu uygulamayı bir gram geliştirmiyosunuz ya pes doğrusu