Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımında Son Günler

Dışişleri Bakanlığı Hartum Büyükelçiliği’nde görevlendirmek üzere t“Sözleşmeli Sekreter” pozisyonuna sınavla personel alınacağını duyurdu. İlana başvurular devam ediyor. İlanı hatırlayalım:

Alınacak Personel:

* Sekreter (1)

Genel Şartlar:

* Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanına başvuracak adayların; T.C. vatandaşı olmak, sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, her türlü iklim koşulunda çalışmaya engel sağlık durumu olmamak, çok iyi derecede Arapça ve Türkçe bilmek, bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartlarına haiz olmaları gerekiyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi iletişim bilgilerine de yer verilmelidir) * Özgeçmiş

* Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfalarının fotokopileri

* Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti ile arkalı önlü fotokopisi

* Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti ile bir adet fotokopisi (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim Ataşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”.)

*  Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi

* Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları  en geç 11 Şubat 2017 tarihine kadar T.C. Hartum Büyükelçiliği “No:21 Al Baladiya St, Khartoum” adresine ulaşacak şekilde postayla veya mesai saatleri içinde (Pazar-Perşembe 09.00 – 17.00) şahsen yapılacak. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçilik sorumlu değildir. 

Bir Yorum

  1. Mardin midyat tan yazıyorum arapça türkçe biliyorum askerliğimi yaptım orta okul mezunuyum başvurabilirim ben.