Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız Memur Personel Alıyor

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilan ile Trablus Büyükelçiliği’nde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Personel alımları, yazılı ve sözlü sınav esasına dayalı olarak yapılacak. İlana başvuracak adaylardan bazı şartlar isteniyor.

Alınacak Personel:

* Sekreter (3)

Genel Şartlar:

* Dışişleri Bakanlığı Trablus Büyükelçiliği’nde görevlendirilmek üzere alınacak sözleşmeli personellerde; T.C. vatandaşı olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak, sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya yapmış sayılmak, çok iyi derecede Arapça ve Türkçe bilmek, bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartları aranıyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Başvuru dilekçesi

* Özgeçmiş

* Türk pasaportunun aslı ve onaylı fotokopisi

* Nüfus cüzdanının aslı ve onaylı sureti

* Diploma/mezuniyet belgesi

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

* 2 adet vesikalık fotoğraf

Başvuru Süreci: Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanı başvuruları 3 Şubat- 18 Şubat 2017 tarihleri arasında Büyükelçiliğin Shara Zawiya Dahmani adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00 -14:30 saatleri arasında) şahsen yapılacak.

Sınav Süreci: Yazılı eleme sınavı 6 Mart 2017 günü saat 10.00’da T.C. Trablus Büyükelçiliğinde yapılacaktır. Yazılı yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar 9 Mart 2017 günü saat 10.00’da Büyükelçilikte yapılacak sözlü ve uygulamalı yarışma sınavına davet edileceklerdir.