Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Dokuz Eylül Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel  alınacağını duyurdu. İlana başvurularda sona gelindi. 

Alım Yapılacak Kadro/Sayı:

Hemşire (53)

Sağlık Teknikeri (7)

Personel alım ilanına; 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması, erkek adayların askerlik görevini fiilen yapmış olması, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

Başvuru Yapacak Adayların;

Nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte başvuru yapmaları gerekiyor.

Başvurular Nereden Yapılacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alım ilanına başvurular, bugün (19 Haziran) mesai bitimine kadar Hastane İnsan Kaynakları Birimine yapılacak.