Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak.

Başvuru yapacak adayların; son 1 yıldır herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmamış olmaları, erkek adayların askerliğini fiilen yapmış olması, 657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde yer alan şartları taşımaları gerekiyor. Ayrıca; nöbet usulü çalışmasına engeli olmayan, herhangi bir kurumdan emeklilik veya yaşlılık aylığı almayan adaylar başvuru yapabilecek.

Talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, 18 Aralık 2017 tarihine kadar alınacak. Başvurular, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte başvuru dilekçesini doldurarak Hastane İnsan Kaynakları Birimine şahsen yapılacak.

KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecek. Kişilerin göreve başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de www.deu.edu.tr adresinden duyurulacak.

Başarılı olunduğu ilan edilen adayların Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması için, talep edilen belgeler ile birlikte 5 (beş) işgünü içerisinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İstenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılacak.