Sözleşmeli Personel Alım İlanları

DPB'de İlan Yayımlayan 2 Farklı Üniversite 233 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor

DPB’de ilan yayımlayarak sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyuran; Hacettepe Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi 233 personel alımı yapacak. Bununla beraber ilanın merak edilen detaylarını ve başvuru şartlarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI

DPB üzerinden ilan yayımlayarak 6 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyuran Afyon Kocatepe Üniversitesi en az lise mezunu adayların başvuru yapacağı ilan yayımladı. Adaylardan istenilen geneş başvuru şartlarına yer verilirken kadrolar için istenilen özel şartların istenildiği ifade edildi.

Alım yapılacak kadrolar ise; Hemşire, Eczacı ve Biyolog olarak açıklanırken diğer kadrolar ise; Sağlık personeli anestezi teknisyeni, sağlık teknikeri şeklinde açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda adaylardan istenilen genel başvuru şartları ise; T. C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlikle alakalı olmamak, görevini yapacak akıl sağlığı olmakak, sınavın yapılacağı tarih itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, 2016 yılı KPSS sınavına girmiş olmak, SGK’dan emkli ve yaşlılık aylığı alıyor olmamak, arşiv araştırmasından olumlu çıkmak adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer almakta.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yayımlanan ilana başvurular 19 Mart 2018 tarihinde sona erecek. Adaylar ilana başvuru yapmak için; sınava müracaat edeceklerine dair dilekçesi, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) ve ilgili (2016 yılı) KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor

İLANA BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI

Hacettepe Üniveristesi yayımladığı ilanla beraber; Diyetisyen 7, Sağlık Teknikeri 36, Biyolog 1, Hemşire 168, Fizyoterapist 6, Sosyal Çalışmacı 2, Diyetisyen 7, Psikolog 2, Eczacı 2 olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu toplamda 224 personel alımı yapacak olan Hacettepe Üniversitesi personel alım ilanında adaylardan istediği KPSS şartında KPSS (B) grubu puanını esas alınacağını duyurdu. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuruların 22 Mart 2018 tarihinde sona ereceği ifade edilirken adayların başvurularını Hacettepe Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına yapmaları gerektiği ifade edildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların ilana başvuru yapmaları için istenilen genel başvuru şartları ise; T. C. vatandaşı olmak, affa uğramış veya para cezasına çevirilmiş suçu olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 1983 ve sonrası doğumlu olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, belirlenen eğtiim seviyelerinden mezun olmak, tüm pozisyonlardan istenilen haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde gece dahil olmakla çalışmayı kabul etmek, son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak şartları adaylardan isteniliyor.

İLANA BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN

Kamupersoneli notu: Derlediğimiz ilan 2 farklı üniversitenin personel alım ilanıdır. İlan başvuru şartları ve kadrolar için istenilen özel şartlara yer verilmiştir. Ziyaretçilerimizin başvurularını yaparken kılavuzu detaylı şekilde incelemeleri ve başvurularını bu doğrultuda yapabilirler.

Kamupersoneli.net I ANKARA