Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Ege Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Ege Üniversitesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere hemşire, sağlık teknikeri ve fizyoterapist kadroları için toplam 264 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Ege Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda şu şartlar aranacaktır:

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

5) Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P3),Ön Lisans mezunları için ise 2016 yılı KPSS(B) grubu sınavından KPSS(P93), puanına sahip olmaları gerekmektedir.

6) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “Başvuru Formu, Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi, Fotoğraf (1 Adet) 5- 2016 KPSS Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge, Hizmet Belgesi” gibi belgelerle gerçekleştireceklerdir. İlana başvuru yapacak olan adaylar bu belgeler ile Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapacaklardır. İlana başvurular 7 Mayıs 2018’de başladı ve 21 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir.