Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor (En Az Lise Mezunu)

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu yayımlanan ilanlar Devlet Personel Başkanlığının ana sayfasında yer alırken adaylardan başvuru şartlarına haiz olmaları gerektiği belirtildi.

Yayımlanan ilan içerisinde ise 1 kuru temizlemeci ve 2 aşçı yardımcısı alımı yapılacağı ifade edildi.

AŞÇI ALIM İLANI YAYIMLANDI

DPB’de yayımlanan ilanlar içerisinde yer alan detaylarda ise;

Müdürlüğümüz Sosyal Tesisinde istihdam edilmek üzere ücreti sosyal tesisimiz gelirlerinden karşılanmak suretiyle Türkiye İş Kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezi aracılığı ile (2) adet Sözleşmeli Aşçı Yardımcısı alımı yapılacaktır.

Önemli Not: Adaylar Müracaatlarını 6 Haziran 2018- 18 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, Müdürlüğümüzce müracaat alınmayacaktır.” ifadeleri yer aldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan içerisinde ise yer alan başvuru şartları arasında;

“Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, Güncel Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, adayların KPSS puanları esas alınacaktır, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak, Adli Sicil ve Arşiv kaydı bulunmamak, Aşçı Yardımcısı görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmadığını tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alacağı Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek şartlarına yer verildi.

Ayrıca yayımlanan ilan metni içinde yer alan başvuru şartları arasında; 

Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, işe başlatılmış ise işine son verilerek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir, müdürlüğümüzce yaptırılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olumlu olması, olumsuz olması halinde işe başlatılmayacaktır.” ifadeleri yer aldı.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KURU TEMİZLEMECİ ALIM İLANI YAYIMLANDI

DPB’de yayımlanan ilanlar içerisinde yer alan detaya göre;

“Müdürlüğümüz Sosyal Tesisinde istihdam edilmek üzere ücreti sosyal tesisimiz gelirlerinden karşılanmak suretiyle Türkiye İş Kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezi aracılığı ile (1) adet Engelli statüsünde Sözleşmeli Kuru Temizlemeci alımı yapılacaktır.

Önemli Not: Adaylar Müracaatlarını 6 Haziran 2018- 18 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, Müdürlüğümüzce müracaat alınmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan metni içerisinde yer alan başvuru şartları içerisinde ise;

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, 2018 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girmiş olmak, adayların EKPSS puanları esas alınacaktır, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak, adli Sicil ve Arşiv kaydı bulunmamak, kuru Temizlemeci görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmadığını tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alacağı Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek şartlarına yer verildi.

Ayrıca adaylardan talep edilen diğer başvuru şartları arasında ise;

Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, işe başlatılmış ise işine son verilerek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir, müdürlüğümüzce yaptırılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olumlu olması, olumsuz olması halinde işe başlatılmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net I ANKARA