Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Erciyes Üniversitesi 113 Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Erciyes Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü 113 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilana ilişkin alım yapılacak pozisyonları ve kimlerin başvuru yapabileceğini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı; Eczacı (1) Diyetisyen (1) Fizyoterapist (1) Hemşire (102) Sağlık Teknikeri (8) kadroları için gerçekleştirilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilana; Türk Vatandaşı olmak Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, (Asil ve yedek olarak Üniversitemiz kadrolarına yerleştirilen adaylara yapılacaktır) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 2016 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3,Önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır.(Eczacılık pozisyonu hariç) şartlarını taşıyan adaylar ilana başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular, 15 Haziran – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen yapılacak.