Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Erciyes Üniversitesi Hemşire Alımı Yapacak ( Kimler Başvuru Yapabilir? )

Erciyes Üniversitesi Hemşire Alımı Yapacak Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’nden Hemşire Alımı yapılacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı.

Erciyes Üniversitesi 25 Hemşire Alımı Yapacak

Üniversitenin hastanelerinde istihdam edilmek üzere 25 Hemşire alımı yapacağını bildiren Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü , ilan duyurusunda söz konusu alım için aranılan nitelikleri ve detayları paylaştı. Erciyes Üniversitesi’nin Döner Sermaye Bütçesinden karşılanacak olan Hemşire alımına başvuruda bulunacak adayların ; Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olması gerekmektedir. İlan duyurusunda alımı yapılacak hemşirelerin ameliyathane, yoğun bakım vb ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacağı belirtilmiştir.

Erciyes Üniversitesi 25 Hemşire Alımı Başvuru Tarihleri

Erciyes Üniversitesi’nin hemşire alımı ile ilgili verdiği ilana göre başvurular 8 Haziran 2016 ile 22 Haziran 2016 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacak. Başvuru için talep edilen belgeler ve diğer detayları personel alım ilan dosyasından temin edebilirsiniz.