Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı DPB'de Yayımlandı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu 59 sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanında hemşire ve sağlık teknikeri kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak tüm detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR

Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 7 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladı ve 21 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir. Söz konusu ilana göre personel alımları 2016 KPSS puan esasına göre yapılacaktır.

İLANIN AÇIKLAMASI

İstenilen belgeler ve geniş açıklama Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilecektir. Konu ile ilgili olarak ilan hakkında bir de açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ise “Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2016 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 59 adet sözleşmeli personel alınacaktır.” ifadeleri kullanıldı.