Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 200 Kamu Personeli Alımı Yapıyor ! Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlanmış ve yayımlanan ilanda 3 bin 200 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti. Söz konusu personel alım ilanına başvurular bugün itibari ile başladı. Söz konusu ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. 

Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adayların şu şartlara haiz olmaları gerekmektedir:

– Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 

– Başvuru tarihinin son günü itibariyle 60 yaşından büyük olmamak, 

– Erkek adaylarda askerlikle ilişkisi olmadığına dair terhis belgesi, en az bir yıllık tecil belgesi vb. belgeleri ibraz etmiş olmak (Askerde olan adaylar da sınava başvurabileceklerdir. Ancak, yoklama kaçağı ve bakaya durumunda bulunan adayların sınava başvuruları kabul edilmeyecektir.), 

– Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, 

– 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliğine veya ilgili federasyon disiplin talimatına göre bir defada altı aydan fazla, değişik suçlardan toplam bir yıldan fazla veya doping suçu nedeniyle ceza almamış olmak

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu ilanda Gençlik ev Spor Bakanlığının hangi kadrolarda personel alımı yapacağı da ifade edildi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “1800 Antrenör ve 1400 Spor Uzmanı (1050 Spor Eğitim Uzmanı, 98 Spor Psikoloğu, 111 Spor Fizyoterapisti, 52 Spor Beslenmecisi, 42’si Kadın ve 47’si Erkek, 89 Spor Masörü)” kadroları için kamu personeli alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI

İlana başvurular 18 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başladı. İlana başvurular 4 Haziran 2018 tarihine kadar da devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını e-Devlet şifreleri ile elektronik olarak gerçekleştireceklerdir. Bu bağlamda adaylar başvurularını http://basvuru.gsb.gov.tr/ adresinden yapacaklardır.