Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gerede Belediye Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanı 2017

Gerede Belediye Başkanlığı yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin başvurular ve genel şartlar hakkında tüm detaylar haberimizde… 

ALIM  YAPILACAK KADRO VE EĞİTİM SEVİYELERİ

Gerede Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Gerede Belediye Başkanlığının tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapacağı belirtildi. Söz konusu personel alım ilanında en az Ön Lisans mezunu Mimar, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Harita Teknikeri kadroları için 4 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruları 25 Aralık 2017 tarihi itibariyle başladı ve 28 Aralık 2017 tarihine saat 17.30’da sona erecektir. Adaylar başvurularını Gerede Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca başvuruları kabul edilen adaylar 3 Ocak 2018 tarihinde saat 10.00’da Gerede Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonunda sözlü sınava alınacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı DMK’nın 48. maddesindeki şartları taşmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra adayların başka bir kurum ile sözleşmelerinin bulunmaması ve görevini yapmasına engel sağlık sorunlarının olmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların yüz kızartıcı suç işlememiş olması, güvenlik soruşturmalarının olumlu olması ve Gerede ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.