Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Bakanlığı Kamu Personeli Alımına Kimler Başvuru Yapabilir ?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre toplamda 24 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda KPSS’den en az 50 puan şartı da aranmaktadır. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre 10 çözümleyici ve 8 programcı ve 6 adet sözleşmeli mühendis alımı yapılıyor. 

ALIM İLANLARININ DETAYLARI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kapsamında personel alımı yapılacağı ifade edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü 6 sözleşmeli mühendis alım ilanına başvurular 18 Haziran 2018 tarihinde başladı ve 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Konu ile ilgili olarak söz konusu alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını gerekli belgeler ile Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen olarak yapacaklardır.

Bunun yanı sıra 10 çözümleyici ve 8 programcı alımı için başvurular 14 Haziran 2018 tarihinde başladı ve söz konusu başvurular 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını şahsen olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına yapacaklardır.