Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Bakanlığı KPSS Puanı ile Sözleşmeli Personel Alımında Son Gün !

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) tarafından yayımlanan KPSS puanı ile sözleşmeli personel alım ilanına başvurularda sürecin sonuna gelindi. Detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

Gıda Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular, bugün (19 Aralık) mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru yapacak adaylar; “https://vskn.tarim.gov.tr/habur’’ internet adresinde yayınlanan başvuru dilekçesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup imzaladıktan sonra istenilen belgelerle beraber Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Habur Gümrük Sahası Silopi/ŞIRNAK adresine şahsen başvuru yapacaklar.

Adaylar başvuru esnasında; Başvuru dilekçesi, nüfus Cüzdanı fotokopisi, KPSSP3 puanını gösteren sınav sonuç belgeleri, Diploma veya geçici mezuniyet belgelerinin fotokopisi, 2 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ayda çekilmiş), Sağlık Raporu, Sabıka Kaydı, Erkek Adaylar için askerlikle ilişkisi olmadığına dair belgeyi de teslim edecekler.

PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Gıda Bakanlığı personel alım ilanına; 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, müracaat tarihi itibariyle 35 yaşı doldurmamış olan, erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olan, sunulan hizmet gereği vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli bulunmayan, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olan adaylar başvuru yapabilecek.

Personel alımları Veteriner Hekim pozisyonunda yapılacak.

İLANA BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR DİKKAT !

Yerleştirme işlemi; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Esasları çerçevesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan ve verilen süre içerisinde istenen belgelerle eksiksiz olarak müracaat eden adaylar arasından, 2016 yılında yapılan KPSS (B) grubu KPSSP3 puan sırasına göre en yüksek puan esas alınmak suretiyle, Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Pozisyon için asil aday dışındakiler de puan sıralamasına göre yedek listeye alınacaktır. Yerleştirme işlemi “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması” neticesinde uygun olan adayla sözleşme imzalanarak tamamlanacak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumsuz olan aday yerleştirilmediği takdirde hiçbir hak iddia edemeyecek.