Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Bakanlığı'ndan Yeni İlan! 60 KPSS Puan Şartıyla Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Iğdır Dilucu Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ve yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığımız Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetini sürdüren Iğdır Dilucu Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2016 yılında yapılan KPSS (B) grubu, KPSSP3 puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. 

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan personel alım ilanı detaylarına göre bakanlık Veteriner Hekim pozisyonuna iki personel alımı yapacak. İlana göre alımlar için belirlenen özel şartlar arasında, Veteriner Fakültesi mezunu olmak ve 2016 yılı KPSS (B) grubu, KPSSP3 Puan türünden en az 60 puan almış olmak koşulları bulunuyor. 

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alımları için yayımlanan ilan metninde Gıda Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru koşulları da adaylara iletildi. İlan metninde yer alan başvuru koşulları şöyle; 
657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşı doldurmamış olmak. Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. – Sunulan hizmet gereği vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli bulunmamak, Asil ve yedek olarak Müdürlüğümüze yerleştirilen adaylara Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacak ve sözleşme bu soruşturma sonucuna bakılarak imzalanacak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak., Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 13 Haziran tarihine kadar “https://vskn.tarim.gov.tr/dilucu’’ internet adresinde yayınlanan başvuru dilekçesi ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte Iğdır Dilucu Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Dilucu Gümrük Sahası Aralık/IĞDIR adresine bizzat yapacaklardır. 

 

Bir Yorum