Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Yapacağını İlan Etti

Tarım Bakanlığı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığımız Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetini sürdüren Şırnak Zirai Karantina Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Bakanlık tarafından yayımlanan ilana dair detaylar şu şekilde,

İLANDA YER ALAN KADROLAR

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde bakanlığı 3 sözleşmeli personel alımı yapacağı duyuruldu. İlana göre alımlar Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Mezunu olmak şartıyla Ziraat Mühendisi kadrosuna yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların Tarım Bakanlığı tarafından ilan edilen başvuru koşullarını sağlamaları gerektiği duyuruldu. Bakanlık tarafından yayımlanan ilan edilen başvuru koşulları şu şekilde, 

657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşı doldurmamış olmak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış ya da başvuru tarihi itibari ile en az 1 yıl erteletmiş olmak veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Asil ve yedek olarak Müdürlüğümüze yerleştirilen adaylara Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacak ve sözleşme bu soruşturma sonucuna bakılarak imzalanacak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 

BAŞVURU SÜRECİ
 
Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Ziraat Mühendisi alım ilanına başvuru süreci 2 Temmuz tarihinde başlayacak olup 13 Temmuz tarihine kadar devam edecek. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını Şırnak Zirai Karantina Müdürlüğü Yeşiltepe Mahallesi 604. Sok. Silopi/ŞIRNAK adresine şahsen yapacaklardır. 

Bir Yorum

  1. zıraat mühendisliği tarım ekonomisti ne zaman alınacak

  2. Beklemekten bıktık. Bu Bakan bize ceza olarak mı verildi. Nasıl bu kadar pasif olabilir.

  3. Sayın bakan seçim öncesi 40 bin mühendisi 10 bin 551 dediniz ne oldu…

  4. Bir kere de mutlu edecek, umut verecek GIDA MÜHENDİSİ alınsa!!!!