Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Bakanlık kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 5 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular 16 Mayıs 2016 tarihi ile 27 Mayıs 2016 tarihinde yapılacaktır. İlanın detayları ise şu şekilde; 

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MERSİN VE İSTANBUL ZİRAİ KARANTİNA MÜDÜRLÜĞÜ

4-B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzereaşağıda pozisyon sayıları ve başvuru şartları belirtilen toplam 5 (beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.
1. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasının;
1. Türk Vatandaşı olmak,

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. (Değişik: 23/1/2008-5728/317 md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(1) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Askerlik durumu itibarıyla;

1. Askerlikle ilgisi bulunmamak,,

 2. Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. bentlerinde belirtilen şartları taşımak.

 2. Müracaat tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak

 3. Adaylar müracaatlarını, Mersin Zirai Karantina Müdürlüğü (Gazi Mah. 1302 Sk.No:1 Yenişehir / MERSİN) ve İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü (Halkalı Merkez Mah. Halkalı Cad. No:2 Küçükçekmece / İSTANBUL) adreslerine istenilen belgelerle beraber, Sözleşmeli Personel Alımı ile ilgili gazete ilanının yayınlanmasını müteakip 16.05.2016 tarihinden 27.05.2016 tarihi mesai bitimine kadar şahsen yapmaları gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Yerleştirmeye hak kazanan adayların, sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 (onbeş ) gün içerisinde ilgili karantina müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Süresi içerisinde müracaat etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Yerlerine yedek adaylardan öncelik sırasına göre atama yapılır.