Sözleşmeli Personel Alım İlanları

GTHB KPSS En Az 50 Puanla 24 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlarda Çözümleyici kadrosuna 10 Programcı kadrosu için 8 ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne 6 adet sözleşmeli mühendis alımı yapılacağı ifade edildi. 

PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre 10 çözümleyici ve 8 programcı alımı için başvurular 14 Haziran 2018 tarihinde başladı. Söz konusu ilana başvurular Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Adaylar başvuru belgelerine kılavuz üzerinden ulaşabileceklerdir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne sözleşmeli kamu personeli alımı için başvurular 18 Haziran 2018 tarihinde başladı. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 29 Haziran 2018 tarihine kadar yapacaklardır. Adaylar başvurularını kılavuzda belirtilen belgeler ile beraber ile Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne (Teyyaredüzü Mah.Atatürk Bulvarı Giresun/Merkez) şahsen olarak yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Ne kadar çok alım yapıyormuş al al bitmez şimdi tüm mühendisler atanırız!!